Arroz rojo como el de mi tía Muchi

Arroz rojo como el de mi tía Muchi

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Arroz rojo como el de mi tía Muchi. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Arroz rojo como el de mi tía Muchi is one of the most favored of current trending meals on earth. It is easy, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Arroz rojo como el de mi tía Muchi is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Arroz rojo como el de mi tía Muchi, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz rojo como el de mi tía Muchi delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Arroz rojo como el de mi tía Muchi is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Arroz rojo como el de mi tía Muchi estimated approx 30 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Arroz rojo como el de mi tía Muchi using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Mi tía Luz María (Muchi) hace al igual que mi mamá, comidas muy deliciosas, en lo particular me encanta la manera en la que prepara el arroz.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Arroz rojo como el de mi tía Muchi:

  1. 1/2 taza arroz
  2. al gusto aceite
  3. 2 tomates
  4. 1/4 cebolla
  5. 1 cubito caldo de pollo
  6. 1 cubito consomate
  7. al gusto ajo
  8. al gusto comino
  9. al gusto cilantro
  10. 1 1/2 tazas agua

Steps to make to make Arroz rojo como el de mi tía Muchi

  1. Primero lava muy bien todos tus ingredientes, incluyendo el arroz.
  2. En una sartén más o menos alta, agrega un chorrito de aceite para freír el arroz. Esto lo harás por lo menos por 5 minutos o hasta que tu arroz tenga un color dorado (sin llegar a lo quemado jaja). No lo muevas demasiado o entraras en la maldicion del arroz deshonroso (o batido😁)
  3. En la licuadora, agrega los tomates, cebolla, ajo, comino, los cubitos sazonadores y la ½ taza de agua para que tengan movimiento.
  4. Cuando tu arroz ya la haya pasado muy bien con el aceite, asegúrate de que al final no tenga mucho, ya que cuando termines la preparación no es muy antojable un arroz grasoso ¿verdad? Jaja
  5. Ahora sí, es momento de que agregues la mezcla de los ingredientes al arroz, aparte agrega 1 taza de agua y un puñito de cilantro para darle más sabor.
  6. Deja cocinando a fuego bajo por 20 minutos, a partir de ahí observa tu arroz hasta que haya evaporado el agua y esté blandito, en caso de que aún esté duro agrega un poco más de agua y deja sobre el fuego hasta que quede en la consistencia deseada.
  7. ¡Listo! Puedes disfrutar, un plus para esta receta es agregar verduras en trocitos pequeños o elote dorado al inicio de la cocción, de seguro quedará delicioso.

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make easy modifications to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. As for basic food preparation abilities for newbies you do not need to discover them however only if you master some simple cooking methods.

This isn't a full guide to quick and easy lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Quick Arroz rojo como el de mi tía Muchi. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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