Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle

Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle

Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look wonderful. Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle is 6 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle estimated approx 60 min.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle using 16 ingredients and 18 steps. Here is how you cook that.

Las papas son una de mis comidas favoritas y quería hacer una receta deliciosa con una crema rica que puede hacerse sin importar la temporada. Aquí hay dos recetas la de las papas con su relleno y adicional la salsa.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle:

  1. 6 pzas papas
  2. cantidad necesaria aceite de oliva
  3. al gusto sal
  4. 7 pzas champiñones
  5. 3 dientes ajo
  6. 2 pzas cebollas chicas
  7. al gusto pimienta
  8. 2 pzas jitomates
  9. 1 cubo knorr Suiza o 1 taza de caldo de pollo
  10. 1 taza agua
  11. 1/2 barra queso philadelphia
  12. 1/2 taza crema
  13. 1/2 lata chica de chipotles adobados
  14. 1/2 barra mantequilla
  15. 200 g chorizo
  16. 1 rollo de Aluminio

Steps to make to make Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle

  1. Precalienta el horno a 200°C por 10 min.
  2. Perfora las papas con un tenedor y coloca encima de un trozo de papel de aluminio.
  3. Coloca un chorrito de aceite de oliva y añade una pizca de sal a cada una y envuelvelas.
  4. Coloca en una charola y lleva al horno con cuidado por 45 min.
  5. En lo que están las papas prepararemos los champiñones.
  6. Pica en cuadritos una cebolla, dos dientes de ajo y rebana los champiñones.
  7. En un sartén con aceite normal agrega la cebolla, el ajo con un poco de sal y pimienta.
  8. Cuando esté transparente añade los champiñones con un poco más de pimienta y sal y espera hasta que estén suaves. Esto puede demorar de 5 a 10 min y sabremos que está listo porque han cambiado de color.
  9. Ahora iremos con la salsa (o crema) de chipotle para acompañar las papas.
  10. En un sartén con un poco de aceite vamos a colocar media cebolla y 2 jitomates en trozos.
  11. Inmediatamente agregamos una taza de agua con un cubo de knorr o una taza de caldo de pollo. Revolveremos con una palita o espátula para incorporar todo. He hecho ambas versiones y cualquiera queda bien. Vamos a tapar esto y dejarlo por 10 min a flama media.
  12. Una vez pasados los 10 min pasamos a la licuadora con la media barra de queso crema y media taza de crema junto con la mitad de los chipotles. Nota. Si te gusta muy picante puedes agregar la lata completa.
  13. Esta salsa está lista y puedes apartarla.
  14. Si las papas ya están, no apagues el horno! Sacaremos las papas si han transcurrido los 45 min con mucho cuidado y abriremos el aluminio de las papas para cortar casi por la mitad cada una y rellenarla.
  15. Agregaremos un poco de mantequilla en cuadritos no te preocupes por la exactitud ya que regresarán las papas al horno y la derretirán.
  16. Ahora colocaremos al gusto los champiñones que preparamos junto con el chorizo "desmenuzado".
  17. Regresaremos al horno por unos 10 min y estarán listas.
  18. Una vez afuera del horno las papas están listas para servir y ser acompañadas por la crema de chipotle.
    Espero que te guste mi receta y disfrutes mucho! Provechito. ❤️

As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have more natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your personal tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or even more components or is a little bit basically hot, you can make basic changes to achieve this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. As for basic food preparation abilities for novices you don't require to learn them yet only if you understand some simple cooking strategies.

This isn't a complete guide to fast and also simple lunch recipes however its good something to chew on. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Perfect Papa al horno rellena de champiñones y chorizo y crema chipotle. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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