Ravioles de espinaca y jamón
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Ravioles de espinaca y jamón. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Ravioles de espinaca y jamón is one of the most popular of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Ravioles de espinaca y jamón is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Ravioles de espinaca y jamón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Ravioles de espinaca y jamón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Ravioles de espinaca y jamón is 2 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Ravioles de espinaca y jamón estimated approx 60 minutos.
To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Ravioles de espinaca y jamón using 15 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.
Como buena medio argentina, medio italiana tenía que intentar hacer pasta. Para ser el primer intento, la verdad quedó bastante bien. Lo importante es estirar bien finita la masa, lo más que podamos. Con el relleno podemos ser creativos. De hecho muchas veces se utilizaba lo que sobró de alguna comida un poquito de pollo, un poquito de carne. Yo en este caso tenía unas espinacas que se me estaban por poner feas así que las usé para mi relleno. #semanasantaencasa
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Ravioles de espinaca y jamón:
- Para la masa
- 300 gramos harina
- 3 huevos
- 1/4 taza agua (la usaremos de ser necesario)
- 1 cucharadita sal
- Para el relleno
- 200 gramos espinacas hervidas y escurridas
- 6 cucharadas queso crema (pueden reemplazar por ricota pero yo no tenía en casa)
- 8 rebanadas jamón de pierna
- 3 cucharadas queso parmesano rallado
- 1/2 cebolla cambray picada (sólo usé la parte verde que es más suave también podrían usar cebolla blanca picada finamente y cocida)
- al gusto sal
- “Salsa”
- 100 gramos mantequilla
- al gusto condimento finas hierbas
Steps to make to make Ravioles de espinaca y jamón
- Hacer una corona con la harina y agregar los huevos en el centro. Ir incorporando la harina hacia el centro. Si vemos que le falta humedad a la masa ir agregando de a poquito agua. Yo lo hice todo con la batidora de pedestal pero también lo pueden hacer a mano.
- Amasamos por unos minutos.
- Dejamos reposar la masa tapada con una toalla de cocina limpia por media hora, en lo posible en un lugar cálido.
- Picamos bien pequeña la espinaca hervida y escurrida, el jamón y la cebolla cambray. Colocamos todo en un recipiente y le agregamos el queso crema, el queso parmesano rallado y la sal a gusto. Tengan en cuenta que el queso parmesano ya es bastante salado.
- Dividimos la masa en dos y las estiramos en rectángulos lo más fina que podamos de espesor.
- Vamos colocando sobre la masa, espaciadas una de la otra cucharadas del relleno de manera tal que al doblarlo por la mitad podamos tapar el relleno.
- Nos mojamos el dedo en agua y marcamos alrededor del relleno para que se pueda pegar la masa.
- Doblamos la masa de la mitad tapando el relleno y con un vasito tequilero marcamos sobre el relleno para que se quite bien el aire. Luego presionamos los bordes para sellar.
- Por último cortamos los ravioles y lo reservamos en una charola enharinada para que no se peguen.
- Cocinamos en agua hirviendo con sal. Una vez que floten esperamos unos 5 minutos y ya estarán listos. De todos modos es conveniente probar uno ya que el tiempo de cocción dependerá de cómo nos guste la pasta al dente o un poquito más blandita.
- En este caso los serví sólo con mantequilla y finas hierbas pero pueden acompañarlo con la salsa que más les guste.
As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or even more components or is a little bit basically hot, you can make basic changes to achieve this goal. Simply put, begin making your dishes on time. As for fundamental food preparation abilities for beginners you don't require to discover them yet only if you grasp some easy food preparation strategies.
This isn't a full guide to fast and also simple lunch recipes yet its good something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food How to Prepare Award-winning Ravioles de espinaca y jamón. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment